Marjan Hoftijzer

Marjan Hoftijzer

verloskundige

Over Marjan Hoftijzer

Mijn naam is Marjan Hoftijzer, thuis geboren in 1965 te Zwiep, bij Barchem. En ik ben zelf gezegend met drie dochters die als studenten aan het uitvliegen zijn.

In 1994 heb ik ik Amsterdam mijn opleiding tot verloskundige voltooid en ben vervolgens werkzaam geweest in de regio Deventer – Zwolle. Daar ben ik 23 jaar maatschapshouder geweest in grote groepspraktijken, zowel in de stad als op het platteland, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Daarnaast heb ik in het ziekenhuis het werk als echoscopist goed leren beheersen en ben mede oprichter van een echocentrum in de stad. Als eerste heb ik onze zwangeren in de praktijk een 20-weken echo kunnen aanbieden en later de 13-weken echo. 

De laatste jaren merk ik dat mijn hart het meest ligt bij kleinschalige praktijken, waar ik de zwangeren en hun partner persoonlijke zorg kan bieden. Hoe mooi is het om van het begin van de zwangerschap tot in het kraambed betrokken te zijn bij de zorg voor ouders en kind. En dat nog wel in mijn eigen geboortestreek, waar het vertrouwd thuiskomen voelt.

Het ontstaan van nieuw leven heeft me van jongs af aan enorm geboeid, en die verwondering blijft nog steeds. Zowel bij de echo als bij de geboorte van de baby.

Met mijn 30 jaar ervaring hoop ik je bij te kunnen staan in het hele avontuur van ouderschap in wording.

Welkom bij Zorg voor Groei!

ZvG logo met tekst wit

Vorden

Bezoeklocatie:

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden

Spreekuur volgens afspraak

Lochem

Bezoeklocatie:

Leichelweg 4
7241 CV Lochem

Spreekuur volgens afspraak

Postadres

 

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden