Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei begeleidt met passie voor dit vak zwangeren in de regio Vorden, Hengelo, Baak, Steenderen en Ruurlo.

Wordt jouw woonplaats hier niet genoemd en wil je wel graag bij ons onder zorg, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  We hebben twee bezoeklocaties, in Vorden aan de Raadhuisstraat 5 en in Lochem bij PMC de brug, Leichelweg 4 . We hebben alle faciliteiten beschikbaar om jullie goed van dienst te zijn. Zo kunnen wij zelf echo’s maken met ons  eigen echoapparaat. Lees ook onze persoonlijke motivatie voor het vak, Ineke en Marjan.

In deze verloskundigenpraktijk werken we op solo basis, we wisselen de diensten met elkaar af. Dit houdt in dat er dagelijks één van ons werkt en beschikbaar is voor jullie. Tijdens de dienst hebben we ook onze spreekuren. Het kan voorkomen dat er tijdens het spreekuur een bevalling begint. In een uitzonderlijk geval kan dit betekenen dat het spreekuur verzet moet worden. Tijdens de spreekuren zien we jullie regelmatig op consult om te bespreken hoe de zwangerschap verloopt, voorlichting te geven en zwangerschapscontroles uit te voeren. Het spreekuur plannen we in op afspraak. Op maandagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend hebben we het spreekuur in Vorden. Op wisselende avonden kun je in Lochem terecht. Soms komt het voor dat er twee bevallingen tegelijk plaatsvinden. 

Daarom hebben we ook een achterwachtregeling met de verloskundigenpraktijk Buik & Co in Lochem, De Bakermat en het verloskundig centrum in Zutphen en vroedvrouwenpraktijk Dieren, Doesburg, Brummen. 

Persoonlijke zorg is voor mij; de stem aan de telefoon herkennen zonder dat ik je dossier nodig heb om te weten wie je bent. Dat is wat ik erg belangrijk vind. Doordat we kleinschalig zijn krijg je continuïteit van zorg wat tot goede uitkomsten leidt. En dat geeft voor mij als verloskundige veel voldoening.

Ineke

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei

Marjan is half januari 2023 de praktijk komen versterken. 

Met haar 30 jaar ervaring hoopt ze bij te kunnen staan in het hele avontuur van ouderschap in wording.

Marjan

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei

ZvG logo met tekst wit

Vorden

Bezoeklocatie:

Raadhuisstraat 5
7251 AA Vorden

Spreekuur volgens afspraak

Postadres

 

Raadhuisstraat 5
7251 AA Vorden