Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei begeleidt met passie voor dit vak zwangeren in de regio Lochem, Vorden, Hengelo (Gld.), Steenderen en Baak. Wordt jouw woonplaats hier niet genoemd en wil je wel graag bij ons onder zorg, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  We hebben twee bezoeklocaties, in Vorden aan de Kerkstraat 1a en in Lochem bij PMC de brug, Leichelweg 4 . We hebben alle faciliteiten beschikbaar om jullie goed van dienst te zijn. Zo kunnen wij zelf echo’s maken met ons  eigen echoapparaat, die tevens foto’s en filmpjes kunnen maken. (lees meer op de pagina: echo)

Lees ook onze persoonlijke motivatie voor het vak, Ineke en Siham.

 

In deze verloskundigenpraktijk werken we op solo basis, we wisselen de diensten met elkaar af. Dit houdt in dat er dagelijks één van ons werkt en beschikbaar is voor jullie. Tijdens de dienst hebben we ook onze spreekuren. Het kan voorkomen dat er tijdens het spreekuur een bevalling begint. In een uitzonderlijk geval kan dit betekenen dat het spreekuur verzet moet worden. Tijdens de spreekuren zien we jullie regelmatig op consult om te bespreken hoe de zwangerschap verloopt, voorlichting te geven en zwangerschapscontroles uit te voeren. Het spreekuur plannen we in op afspraak. Op maandagavond, donderdagochtend en vrijdagochtend hebben we het spreekuur in Vorden. Op woensdagavond kunnen jullie in Lochem terecht. Soms komt het voor dat er twee bevallingen tegelijk plaatsvinden. Ons streven is dat er altijd één van ons aan jullie bed staat. Dat betekent dat we elkaars achterwacht zijn. Dit is niet altijd mogelijk. Daarom hebben we ook een achterwachtregeling met de verloskundigenpraktijk Materna in Borculo, het verloskundig centrum Zutphen en vroedvrouwenpraktijk Dieren-Doesburg.

Tijdens de vakantieperiodes maken we in principe geen gebruik van waarneemsters of externe verloskundigen. Als één van ons weg is zal de ander volledig beschikbaar zijn.

Persoonlijke zorg is voor mij; de stem aan de telefoon herkennen zonder dat ik je dossier nodig heb om te weten wie je bent. Dat is wat ik erg belangrijk vind. Doordat we kleinschalig zijn krijg je continuïteit van zorg wat tot goede uitkomsten leidt. En dat geeft voor mij als verloskundige veel voldoening.

Ineke

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei

Per 1 juli 2022 is Siham de praktijk komen versterken. Na een lange stage en inwerkperiode vanaf januari 2022 is ze inmiddels al een vertrouwd gezicht. 

Siham

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei

ZvG logo met tekst wit

Vorden

Bezoeklocatie:

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden

Spreekuur volgens afspraak

Lochem

Bezoeklocatie:

Leichelweg 4
7241 CV Lochem

Spreekuur volgens afspraak

Postadres

 

Kerkstraat 1a
7251 BC Vorden