Verloskundigenpraktijk

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei
begeleidt met passie voor dit vak
zwangeren in de regio
Bronckhorst en Berkelland.

Verloskundigenpraktijk Zorg voor Groei begeleidt met passie voor dit vak zwangeren in de regio Vorden, Hengelo (gld), Keijenborg, Toldijk, Baak, Wichmond, Vierakker, Kranenburg, Barchem, Lochem, Almen, Baak, Steenderen en Ruurlo.

Wordt jouw woonplaats hier niet genoemd en wil je wel graag bij ons onder zorg, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  We hebben drie bezoeklocaties, in Vorden aan de Raadhuisstraat 5, in Ruurlo aan de Dorpsstraat 5 en in Steenderen aan de Bongerd 3 . We hebben alle faciliteiten beschikbaar om jullie goed van dienst te zijn. Zo kunnen wij zelf echo’s maken met ons  eigen echoapparaat. Lees ook onze persoonlijke motivatie voor het vak, Ineke, Hennie en Marjan.

 

In deze verloskundigenpraktijk werken we op solo basis, we wisselen de diensten met elkaar af. Dit houdt in dat er dagelijks één van ons werkt en beschikbaar is voor jullie. Tijdens de dienst hebben we ook onze spreekuren. Het kan voorkomen dat er tijdens het spreekuur een bevalling begint. In een uitzonderlijk geval kan dit betekenen dat het spreekuur verzet moet worden. Tijdens de spreekuren zien we jullie regelmatig op consult om te bespreken hoe de zwangerschap verloopt, voorlichting te geven en zwangerschapscontroles uit te voeren. Het spreekuur plannen we in op afspraak. Op maandagavond, woensdagochtend en vrijdagochtend hebben we het spreekuur in Vorden. Op wisselende avonden kun je in Lochem terecht. Soms komt het voor dat er twee bevallingen tegelijk plaatsvinden.

Daarom hebben we ook een achterwachtregeling met de verloskundigenpraktijk Buik & Co in Lochem, De Bakermat en het verloskundig centrum in Zutphen en vroedvrouwenpraktijk Dieren, Doesburg, Brummen. 

Hoofdlocatie
Vorden:

Raadhuisstraat 5
7251 AA Vorden

Spreekuur:
volgens afspraak.


Ruurlo:

Dorpsstraat 5

Spreekuur:
volgens afspraak.


Steenderen:

de Bongerd 3


Spreekuur:
vrijdagochtend

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?