Zwangerschap

Zijn jullie in blijde verwachting, gefeliciteerd! Zwangerschap is een mooie tijd en zeker als jullie voor de eerste keer zwanger zijn dan komen er veel vragen. In welk stadium  van de zwangerschap jullie je ook begeven, we helpen jullie graag om antwoorden te geven en duidelijkheid te brengen. Op onze website kunnen je vast rustig nalezen welke adviezen en leefregels er zijn en dingen die je alvast kunt gaan regelen. Ook gaan we dieper in op klachten, zoals bandenpijn, misselijkheid en maagzuur, die er kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap en wat je dan kunt doen. Tijdens het verloop van de zwangerschap zijn er een aantal onderzoeken, deze worden uitvoerig besproken tijdens het spreekuur maar ook deze kun je hier nalezen.

Wij hebben een eigen echo-apparaat en zullen een “vroege echo” van je zwangerschap rond de 8e week uitvoeren. Ook voeren wij een “termijnecho” tussen de 10 en 12 weken uit en om de ligging van jullie baby te bevestigen bieden we tussen de 34 en 36 weken een “liggingsecho” aan.

Dit alles is te vinden onder het menu “zwangerschap”.

Aanmelden

Als je zwanger bent kun je je telefonisch aanmelden via het telefoonnummer 06-12871427. Je krijgt dan één van ons aan de telefoon. Bij de aanmelding maken we altijd een afspraak voor de eerste echo en voor de intake bij ons op de praktijk.

Vorden

Bezoeklocatie:

Christinalaan 16
7251AX Vorden
Spreekuur volgens afspraak

Lochem

Bezoeklocatie:

Huisartsenpraktijk
“Het oude postkantoor”
Markt 7
7241 AA Lochem
Spreekuur volgens afspraak

Postadres

 

Christinalaan 16
7251AX Vorden