Wij van Zorg voor Groei

Staan voor je klaar, op elk moment in jouw zwangerschap, tijdens je bevalling en de eerste periode daarna. Met alle aandacht, de zorg die jij nodig hebt en met ondersteuning en begeleiding.

Ineke Bosmann-Zuidema
BIG nummer 99918964403
verloskundige

Mijn naam is Ineke Bosmann-Zuidema, In 1988 ben ik geboren bij 43 weken na een inleiding in Groningen.
Daar ben ik ook opgegroeid en zul je misschien herkennen aan mijn accent. De opleiding tot verloskundige heb ik in België gevolgd en in 2014 afgerond.

Sindsdien ben ik werkzaam geweest in Groningen, Friesland, Arnhem en een paar maanden op het zonnige Aruba.

De praktijk heb ik van Anouk en Renske overgenomen en zet ik met dezelfde visie voort. Samen met Hennie hoop ik vele mooie momenten te beleven met jullie als ouders!

In 2020 heb ik zelf ervaren hoe het is om een kindje te dragen en te baren; we kregen een prachtige dochter Lauren. Mede voor haar wilden we weer terug naar een dorp en het platteland;
de rust, ruimte en gemoedelijkheid. Dat hebben we in Ruurlo gevonden.

Verloskunde is het mooiste beroep wat er is! Je mag me dan ook altijd uit bed bellen voor een bevalling. Dat is toch het hoogtepunt in onze zorg; een stralende baby in de armen van de ouders.

Voor, tijdens en na de zwangerschap bied ik zorg op jouw persoon afgestemd.
Stel gerust al je vragen, hoor wat er mogelijk is, geen vraag is gek.

Welkom bij Zorg voor Groei!

3 dochters heb ik mogen krijgen die gesetteld zijn en er zijn intussen ook al kleinkinderen geboren 2 kleinzonen en 2 kleindochters, prachtige kleine mensjes zijn het, waar ik 1 dag per week op oppas.

Als net 18 jarige ben ik de verpleegkundige opleiding gaan volgen en heb daar heel veel jaren met veel plezier in gewerkt, eerst in Doetinchem en later in Zutphen.

In mijn werk als verpleegkundige op een verloskunde/ gynaecologie afdeling heb ik mij al vaak mogen verwonderen over het proces van een zwangerschap/bevalling en een stukje van het kraambed.
Dat maakt dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen om op latere leeftijd toch nog de stap te nemen om de opleiding tot verloskundige te volgen. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik haal veel voldoening uit het geven van vertrouwen aan cliënten, de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en tijdens het kraambed en jullie te zien als beginnende ouders.

Hiervoor heb ik in een praktijk in Lichtenvoorde gewerkt waar ik veel ervaring op heb kunnen doen.

Ik hoop dat ik jullie tref in deze bijzondere tijd van jullie leven en iets kan bijdragen aan een nieuwe start in dit leven met een baby.

Hennie Bosma
BIG nummer 99918964403
verloskundige

Mijn naam is Hennie Bosma, geboren in het hoge Noorden in 1960. Op 1 jarige leeftijd ben ik verhuisd , samen met ouders , broer en 2 zussen, naar de Achterhoek. Hier dus opgegroeid en ook nooit meer de behoefte gevoeld om hier weer weg te gaan.

Marjan Hoftijzer
BIG nummer 89035807303
verloskundige

Mijn naam is Marjan Hoftijzer, thuis geboren in 1965 te Zwiep, bij Barchem. En ik ben zelf gezegend met drie dochters die als studenten aan het uitvliegen zijn.

Met mijn 30 jaar ervaring hoop ik je bij te kunnen staan in het hele avontuur van ouderschap in wording.

In 1994 heb ik ik Amsterdam mijn opleiding tot verloskundige voltooid en ben vervolgens werkzaam geweest in de regio Deventer – Zwolle. Daar ben ik 23 jaar maatschapshouder geweest in grote groepspraktijken, zowel in de stad als op het platteland, waar ik met veel plezier heb gewerkt.

Daarnaast heb ik in het ziekenhuis het werk als echoscopist goed leren beheersen en ben mede oprichter van een echocentrum in de stad. Als eerste heb ik onze zwangeren in de praktijk een 20-weken echo kunnen aanbieden en later de 13-weken echo. 

De laatste jaren merk ik dat mijn hart het meest ligt bij kleinschalige praktijken, waar ik de zwangeren en hun partner persoonlijke zorg kan bieden. Hoe mooi is het om van het begin van de zwangerschap tot in het kraambed betrokken te zijn bij de zorg voor ouders en kind. En dat nog wel in mijn eigen geboortestreek, waar het vertrouwd thuiskomen voelt.

Het ontstaan van nieuw leven heeft me van jongs af aan enorm geboeid, en die verwondering blijft nog steeds. Zowel bij de echo als bij de geboorte van de baby.

Wie weet tot gauw!

Hoofdlocatie
Vorden:

Raadhuisstraat 5
7251 AA Vorden

Spreekuur:
volgens afspraak.


Ruurlo:

Dorpsstraat 5

Spreekuur:
volgens afspraak.


Steenderen:

de Bongerd 3


Spreekuur:
vrijdagochtend

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?